USTA SANATÇIMIZ MUSTAFA CAN İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında vefat eden Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü Sanatçısı Mustafa Can için düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Semih Pala, Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, daire başkanları, şube müdürleri, belediye personeli ve sevenleri katıldı. Tabutun dualar eşliğinde tören alanına getirildiği sırada Can’ın mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Özgeçmişinin okunduğu törende, sevenleri Mustafa Can’ın işini büyük özveriyle yaptığını, bıraktığı mirasa her zaman sahip çıkacaklarını söyledi. Sanatçı Mustafa Can’ın cenazesi daha sonra alkışlar eşliğinde omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Evli ve 2 çocuk babası olan Can, ikindi namazını müteakip Bursa Ulucamii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.