BİR DESTANIN TÜRKÜSÜ ÇANAKKALE

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Bir Destanın Türküsü Çanakkale Oratoryo Özel Programı’ ile duygusal anlara imzasını attı.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü, tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Tarihe adını altın harflerle yazan Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Bursa, duygusal bir oratoryoyu izleme şansı buldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sunulan ‘Bir Destanın Türküsü Çanakkale’, izleyenleri eşsiz bir zaman yolculuğuna çıkardı. Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilen program, Bursalılardan yoğun ilgi gördü. Altan Göl’ün şefliğinde aynı sahnede buluşan sanatçılar, seslendirdikleri eserler ve okudukları şiirlerle gönüllere dokundu. Programın sonunda eski dönem milletvekili Faruk ANBARCIOĞLU,B.B.B Müzeler Koordinatörü Yaşar ELMAS ve Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay MERCAN tarafından şef Altan GÖL VE Şehir Tiyatrosu sahne direktörü Günay Güney’e çiçek takdim etti.