TÜRK HALK MÜZİĞİ BÖLÜMÜNDEN KEYİFLİ YIL SONU KONSERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü, ‘Yıl Sonu Öğrenci Etkinliği’ keyifli anlara imza attı. Büyükşehir Belediye Orkestrası’nda Türk Halk Müziği eğitimi alan öğrenciler, muhteşem bir konserle sanatseverlere türkü ziyafeti sundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün ‘Yıl Sonu Öğrenci Etkinliği’, öğrencilere ilk sahne tecrübelerini muhteşem bir konserle yaşattı. Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, eğlenceli anlara imza attı. Emel Örgün Kurt ve Serhat Doğan’ın eğitmenliğinde sahneye çıkan çocuk ve öğrenci koroları, konserde, en sevilen türküleri seslendirdi. Programa öğrencilerin enstrümantal dinletisi de renk kattı. Konseri ilgiyle izleyen vatandaşlar, sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Gecenin sonunda Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü Başkanı Hamit Gazigil ile Bölüm Başkan Yardımcıları Züleyha Savaş ve Alim Hüseyinoğlu eğitmenlere teşekkür ederek çiçek verdi. Konserde, genç sanatçılara da teşekkür belgeleri verildi.