• (224) 716 36 00
  • orkestra.sbmd@bursa.bel.tr

Çalışma Saatleri

Türküler İsmail Tunçbilek’ten

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü tarafından hazırlanan İsmail Tunçbilek konserinde Bursalılar türküye doydu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konserlerinin son konuğu İsmail Tunçbilek oldu. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konseri, şef Kemal Kamalı yönetti. Konserin ilk bölümünde Türk Halk Müziği Bölümü ses ve saz sanatçıları tarafından farklı yörelere ait türküler solo ve koro halinde seslendirildi. Konserin ikinci bölümünde ise usta sanatçı İsmail Tunçbilek sahne aldı. Konsere yoğun ilgi gösteren Bursalılar, usta sanatçının seslendirdiği eserlere eşlik etti. Bursa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Tunçbilek, gecenin sonunda dinleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.
Konserin ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala tarafından konuk sanatçı İsmail Tunçbilek ve Şef Kemal Kamalı’ya günün anısına çiçek takdim etti.

Diğer Yazılar

Sanat müziği öğrencilerinden yıl sonu konseri
    Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği bölümü
Türk Sanat Müziği Bölümü - Yıl Sonu Öğrenci Etkinliği