ZEKAİ TUNCA İLE TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

ZEKAİ TUNCA İLE TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ – BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ORKESTRASI TÜRK SANAT MÜZİĞİ İCRA HEYETİ, USTA SANATÇI ZEKAİ TUNCA’YI AĞIRLADIĞI MUHTEŞEM BİR KONSERE İMZA ATTI. – ‘SADETTİN KAYNAK FİLM ŞARKILARI’ TEMALI KONSERDE, EN SEVİLEN ŞARKILAR BURSALI SANATSEVERLER İÇİN SESLENDİRİLDİ.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği İcra Heyeti, 2012 – 2013 sanat sezonunun Kasım ayı konserinde, usta sanatçı Zekai Tunca’yı ağırladı.

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Salih Berkmen’in şefliğinde sahneye çıkan koro, ‘Sadettin Kaynak Film Şarkıları’ temasıyla gerçekleştirdiği özel konserinde beyaz perdeden aşina olunan eserleri seslendirerek dinleyicileri mest etti. Keyifli konserde usta sanatçı Zekai Tunca, konuk sanatçı olarak sanatseverlerle bir araya geldi. Usta sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sevenlerine müzik ziyafeti çekti. Konserin sonunda müzikseverler de sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Gecenin finalinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Enver Karakoç Zekai Tunca ile Salih Berkmen’i çiçek vererek tebrik etti.