YENİ YILA MERHABA KONSERİ COŞKUSU

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası icra toplulukları sanatçılarının yer aldığı 130 kişilik dev kadroyla gerçekleştirilen ‘Yeni Yıla Merhaba’ konserinde vatandaşları keyifli bir müzik yolculuğuna çıkardı. Orke ‘Yeni Yıla Merhaba’ konseri Bursalılara eğlenceli bir akşam yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın muhteşem konseri, sanatseverleri Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu’nda bir araya getirdi. Soğuk havaya aldırmadan konseri izlemeye gelen Bursalılar, eşsiz bir müzik ziyafetinin tanığı oldu. 2014’ün uğurlanarak taptaze umutlarla 2015 yılının karşılandığı konserde, gece boyunca coşku doruktaydı. Büyükşehir Belediye Bandosu, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri icra toplulukları ile Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası sanatçıları,şef Nilüfer GÖL eşliğinde verilen keyifli konserde, renkli görüntülere imza attı. Konserde, en sevilen şarkılarla kulakların pasını silen sanatçılar, vatandaşlara tadına doyulmaz bir konser akşamı yaşattılar.
Konseri ilgiyle izleyen Bursalı sanatseverler, programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın sanatçılarını uzun süre alkışlarıyla ödüllendirdi. Konseri keyifle izleyen Muhsin Özlükurt da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin sanata ve sanatçıya verdiği değere işaret ederek, muhteşem konsere isimlerini yazdıran sanatçıları tebrik etti. Özlükurt, Bursalılara da yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.Gecenin sonunda Turizm şube müdürü Dr.Turgay Mercan ve beraberinde şef Nilüfer Göl,Türk Sanat Müziği bölüm başkanı Nusret Parmaksız,Türk Halk Müziği bölüm başkanı Züleyha Savaş,Bando şefi Şaban Gülşen ve Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası Bölüm Başkanı Yavuz İbiş Bıçakçıya çiçek takdim edildi.