VEDAT KAPTAN YURDAKUL’DAN MUHTEŞEM KONSER

Bursa’da sanatın ustalarını sevenleriyle bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, yine özel bir sanatçıyı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü’nün Mart ayı konserine ünlü sanatçı Vedat Kaptan Yurdakul konuk oldu.
Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin şefliğini usta sanatçı Salih Berkmen üstlendi. Sanatseverlere müzik ziyafeti sunulan konser, keyifli anlara imzasını attı. En güzel eserlerle sanatseverleri müzik yolculuğuna çıkaran konserin sonunda ise sanatçılar, alkışlarla ödüllendirildi. Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, özel konserin mimarları olan sanatçıları tebrik ederek, Vedat Kaptan Yurdakul ile şef Salih Berkmen’e çiçek verdi.