TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ TKM’DE BAŞLADI

TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ TKM’DE BAŞLADI
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ORKESTRASI TÜRK SANAT MÜZİĞİ İCRA HEYETİ, 2012 – 2013 SANAT SEZONUNUN İLK KONSERİNDE, USTA SANATÇILAR ASLIHAN – ERTUĞRUL ERKİŞİ ÇİFTİNİ AĞIRLADI.

BURSA – Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği İcra Heyeti’nin 2012 – 2013 sanat sezonunun ilk konseri, Bursa’da sanatseverlere tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Tayyare Kültür Merkezi’nde (TKM) gerçekleştirilen konserde, Salih Berkmen’in şefliğinde sahneye çıkan koroya konuk sanatçılar Aslıhan – Ertuğrul Erkişi eşlik etti. Kürdî’li Hicazkâr faslı ve eserlerinin seslendirildiği konser, keyifli anlara sahne oldu. Usta sanatçılar, seslendirdiklerin birbirinden güzel eserlerle Bursalı müzikseverleri adeta tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Muhteşem konserin sonunda sanatseverler de sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi.
Konserin finalinde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Enver Karakoç ile Kültür Şube Müdürü Nur Çakır Sarcan, sanatçıları çiçek vererek tebrik etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ