TÜRK HALK MÜZİĞİ BÖLÜMÜNDEN MUHTEŞEM SEZON KAPANIŞI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün ünlü sanatçı Sümer EZGÜ’yü konuk ettiği sezonun kapanış konseri, muhteşem bir atmosfere sahne oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Bölümü, sezonun son konserini Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda verdi. Halkımızın büyük ilgi gösterdiği programın ilk bölümünde sahne alan Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, birbirinden seçkin eserleri Bursalılar için seslendirdi.

Konserde, Ünlü sanatçı Sümer EZGÜ de ‘konuk sanatçı olarak’ sahneye çıktı. Bursa’da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen sanatçı Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerinden oluşan geniş bir repertuvara yer verdi.
Dinleyiciler de zaman zaman türkülere eşlik ederken EZGÜ de zeybek oynadı.
Karagöz Halk Dansları Topluluğu oyuncuları da farklı yörelerden derledikleri oyunlarla geceye renk kattı.

Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Müzeler Koordinatörü Yaşar Elmas ve Orkestra Şube Müdürü Dr. Turgay Mercan, Şef Züleyha SAVAŞ ve konuk sanatçı Sümer EZGÜ’ye çiçek takdim etti.