THM ÇOK SESLİ KOROSUNDAN GURURLANDIRAN ” BAŞARI “

THM Çok Sesli Korosu’ndan gururlandıran ‘Başarı’ – Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü Çok Sesli Korosu, ‘Türkiye Korolar Şenliği’nde ‘Halk Müziği Yorumlama’ dalında başarı ödülünün sahibi oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü Çok Sesli Korosu, Ankara’da ‘Halk Müziği Yorumlama’ dalında başarı ödülünü kazandı.

Türkiye’nin farklı illerinden 83 polifonik koronun katıldığı 18. Türkiye Korolar Şenliği, Ankara Yeni Mahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sanatseverlerin de ilgiyle izlediği şenliğe, Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü de Türk Halk Müziği Bölümü Çok Sesli Korosu ile katıldı. 26 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında coşkulu türkülerin zenginliğine sahne olan şenlikte, Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü Çok Sesli Korosu, ‘Halk Müziği Yorumlama’ dalında ‘başarı’ ödülü kazandı. Türkiye’nin farklı yörelerine özgü türküleri seslendirerek ödül kazanan sanatçılar da Bursa’nın gururu oldu.