ORKESTRA YENİ YETENEKLERİNİ ARIYOR

28 AĞUSTOS 2012

BASIN BÜLTENİ

ORKESTRA YENİ YETENEKLERİNİ ARIYOR
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ORKESTRASI’NDA ÖĞRENİM GÖRMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR, 21 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BAŞVURU YAPTIRABİLECEKLER.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 2012 – 2013 öğretim yılında müzikal yeteneğini ortaya çıkarmak isteyen yetenekli öğrencilerini arıyor.

Sanatçı adaylarının yetenek sınavıyla katılacağı eğitimlerde; Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği branşlarıyla Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği çocuk korolarına katılmak isteyen vatandaşlar, 21 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar ön kayıt yaptırabilecek, 22 Eylül Cumartesi günü de kesin kayıt için sınava girecekler.
Müzikal yeteneğini geliştirmek isteyen tüm adaylar, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Orkestra Şube Müdürlüğü’ne bizzat başvurabilir veya 270 82 40 ve 270 82 41 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ