HUZUREVİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

HUZUREVİNDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HUZUREVİ SAKİNLERİ, KENDİLERİ İÇİN HAZIRLANAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARIYLA MORAL TOPLUYOR.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri, sürpriz doğum günü kutlamalarıyla keyifli anların tadını doyasıya çıkarıyor. Eylül ayında doğan yaşlılar için huzurevinde yapılan kutlama renkli görüntülere sahne oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Kaplıkaya’da faaliyet gösteren huzurevinde yaşamını sürdüren yaşlılar, artık geleneksel hale gelen doğum günü kutlamalarıyla keyifli anlar yaşıyor. Huzurevi sakinlerinden Eylül ayında doğan yaşlıların doğum günü de neşeli görüntülere imza attı.
Huzurevinde yaşayan Karacabeyli Ahmet Urgir 62, Bursalı Fahrettin Durmuş 62, Mudanyalı İsmail Atış 83, Bursalı Rıza Ferik 63 ve Şemsettin Aslanyürek 79, Ankaralı Tülin Doğu 74, Bursalı Mehmet Güven 59 ve Edirneli Fatma Eşmeler 77 yaşını doldurmanın heyecanını ve sevincini dostlarıyla paylaştı.
Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürü Özcan Arslan’ın bol bol sohbet ederek moral verdiği huzurevi sakinleri, doğum günü pastasını da alkışlar eşliğinde kesti. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın konseriyle renklenen programda yaşlılar hareketli şarkılarda da bol bol dans ederek, eğlenceli anlar yaşadı