HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE MÜZİK ŞÖLENİ

Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın coşkulu konserinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici, klarnetiyle seslendirdiği eserlerle Bursalı sevenlerini eğlenceye doyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası, ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici’nin konuk olarak sahneye çıktığı muhteşem bir konsere imzasını attı.

Tayyare Kültür Merkezi gerçekleştirilen konserde, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası, sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Bursalıların çok yoğun ilgi gösterdiği konserde, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’na ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici de eşlik etti. Şenlendirici’nin konuk olarak sahneye çıktığı gecede, sanatseverler de hareketli şarkılarda doyasıya eğlendi. Şenlendirici klarnetiyle seslendirdiği eserlerle sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Konser, genç kızların roman danslarıyla daha da renklendi. Bursa’ya her gelişinde yoğun sevgi seliyle karşılandığını söyleyen Şenlendirici, hayranlarından bol bol alkış aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Roman kültürünün gelişmesine yönelik önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Şenlendirici, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Eğlenceli konserin sonunda Muhsin Özlükurt, ünlü sanatçıya çiçek verdi.