GRUP AHUZAR İLE TÜRKÜ ŞÖLENİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü’nün muhteşem konserine Grup Ahuzar konuk oldu.
– Usta sanatçılar, Bursalı sanatseverleri türküleriyle neşelendirdi.
Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün Mart ayı konseri eğlenceli anlara imza attı. Usta sanatçı Hamit Gazigil’in şefliğinde gerçekleştirilen konser, Tayyare Kültür Merkezi’nde (TKM) sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.
Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, ‘Yenice yolları bükülür gider’, ‘Gidin bulutlar gidin’, ‘Ay saçı burma’, ‘Bahçada gül ağacı’, ‘Gezdim Karaman’ı gördüm Konya’yı’ gibi çok sevilen türküleri seslendirerek konserde sanatseverlerin gönüllerini bir kez daha fethetti. Konserin konukları ise Grup Ahuzar oldu. Sanatçılar, Bursalı sevenlerini en güzel türkülerle buluşturdu. Konsere, yoğun ilgi gösteren sanatseverler gecenin sonunda sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Keyifli konserin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, sanatçıları çiçek vererek tebrik etti.