TSM KONSERİ KONUK SANATÇI “GÖKHAN SEZEN”

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, Türk Sanat Müziği Bölümü tarafından düzenlenen konserde sahne alan Gökhan Sezen, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere keyifli bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü’nün düzenlediği konser Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirildi. Konserde konuk sanatçı olarak Gökhan Sezen sahne aldı.
Konserde, Türk Sanat Müziği’nin sevilen bestekarı Selahattin İÇLİ’nin eserleri seslendirilirken, sanatseverler de eşsiz bir müzik yolculuğunun tadını doyasıya çıkardı. Muhteşem gecenin konuğu usta sanatçı Sezen, Bursalı hayranlarının gönlünü fethetti. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç ve Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, usta sanatçı Gökhan SEZEN ve şef Fahri DİBEKOĞLUNA çiçek vererek teşekkür etti. Sanatseverler de sanatçılara beğenilerini coşkulu alkışlarla gösterdi.