FATİH ERKOÇ’TAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü, muhteşem konserinde ünlü sanatçı Fatih Erkoç’u ağırladı.
Erkoç, seslendirdiği eserlerle Bursalı hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.
Usta sanatçıları sevenleriyle bir araya getiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, yine Bursalı sanatseverlerin kalbinde önemli yeri olan özel bir sanatçıyı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü’nün Şubat ayı konserine ünlü sanatçı Fatih Erkoç konuk oldu.
Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin şefliğini usta sanatçı Serkan Gencer üstlendi. En güzel eserlerle sanatseverlere keyifli bir konser sunan Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü, ünlü sanatçı Fatih Erkoç ile aynı sahneyi paylaştı. Erkoç, gönlünde Bursa’nın ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek, bu kez Türk Sanat Müziği konserinde sevenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Coşkulu konsere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Muhsin Özlükurt, Erkoç ile Gencer’e çiçek vererek teşekkür etti. Sanatseverler, sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi.