“ÇİĞDEM GÜRDAL” İLE TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü, ‘Güfteden Besteye Bizim Nağmelerimiz’ temalı muhteşem konserinde ünlü sanatçı Çiğdem Gürdal’ı ağırladı.
Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü, ‘Güfteden Besteye Bizim Nağmelerimiz’ temalı muhteşem konserinde ünlü sanatçı Çiğdem Gürdal’ı ağırladı. Usta sanatçı Nusret Parmaksız’ın şefliğinde gerçekleştirilen konsere sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Tayyare Kültür Merkezi’nde (TKM) gerçekleştirilen konser, keyifli anlara imzasını attı. En güzel eserlerle sanatseverleri müzik yolculuğuna çıkaran konserde sanatçılar, sık sık alkışlarla ödüllendirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, özel konserin mimarları olan sanatçıları tebrik ederek Gürdal ve Parmaksız’a çiçek verdi.