ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100.YILI ÖZEL ANMA PROGRAMI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Bölümleri tarafından Çanakkale zaferinin 100. yılı nedeniyle düzenlenen ‘Bir Destan Türküsü Çanakkale’ adlı özel anma programı, duygusal anlara imza attı.

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Bursalılar, yoğun ilgi gösterdi. Şehit yakınları ve gazilerin de ilgiyle izlediği anma programında, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sanatçılarının seslendirdikleri türkülerle salonda duygusal anlar yaşattı. Çanakkale Zaferi’nin 100. yıla adını yazdıran tarihi hakkında da bilgilerin verildiği programın sonunda, Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, sanatçıları tebrik ederek çiçek verdi.