AYSUN GÜLTEKİN İLE TÜRKÜ ŞÖLENİ

Bursa’da THM ziyafeti
– Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün muhteşem konserine ünlü sanatçı Aysun Gültekin konuk oldu.
– Usta sanatçılar, sanatseverleri türküleriyle keyiflendirdi.

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün Nisan ayı konserinde ünlü sanatçı Aysun Gültekin’i ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün muhteşem konseri, Bursa’da tadına doyulmaz bir türkü şölenine adını yazdırdı. Usta sanatçı Züleyha Savaş’ın şefliğinde gerçekleştirilen konser, Tayyare Kültür Merkezi’nde (TKM) sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.
Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü sanatçılarının türküleriyle renklenen ilk bölümün ardından; ikinci bölümde de orkestraya usta sanatçı Aysun Gültekin eşlik etti. Gültekin, sevilen türküleri Bursalı sanatseverlerle birlikte söyledi. Bir ara konserin şefi Züleyha Savaş ile birlikte türkü söyleyen Aysun Gültekin, özel konserde sahneye çıkmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, kültüre ve sanata sahip çıkan Bursalılara teşekkür etti. Konsere, büyük ilgi gösteren sanatseverler, gecenin sonunda sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi. Keyifli konserin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt, sanatçıları çiçek vererek tebrik etti.