TÜRK SANAT MÜZİĞİ BÖLÜMÜ SEZON AÇILIŞINI MUHTEŞEM BİR KONSERLE YAPTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, yeni sanat sezonu konserlerine başladı.
– Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü’nün Türk Sanat Müziği Bölümü, 2015 – 2016 sanat sezonunu usta sanatçı Güzin Değişmez’in konuk olduğu muhteşem konserle açtı.

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü’nün yeni sezondaki ilk konseri, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirildi. Konserde konuk sanatçı olarak Bursalı sanatseverlerin yakından tanıdığı, aynı zamanda konservatuarın da ilk mezunu olan değerli ses sanatçısı Güzin Değişmez sahneye çıktı. Konserin şefliğini ise Nusret Parmaksız gerçekleştirdi. Konserde, Türk Sanat Müziği’nin sevilen şarkıları seslendirilirken, sanatseverler de eşsiz bir müzik yolculuğunun tadını doyasıya çıkardı. Muhteşem gecenin konuğu usta sanatçı Değişmez, Bursalı hayranlarının gönlünü fethetti. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, usta sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. Sanatseverler de sanatçılara beğenilerini coşkulu alkışlarla gösterdi.