TÜRK HALK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KOROSU ETKİNLİĞİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, Öğrenci Korosu Konseri renkli anlara sahne oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü’nün öğrencileri, konuklara müzik ziyafeti çekti. Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konseri ilgiyle izlendi.
Koro Şefliğini Aylin Bozkurt’un üstlendiği Türk Halk Müziği Bölümü Öğrenci Korosu, birbirinden güzel türküler seslendirerek ve ilk kez işaret diliyle Aşık Veysel Türküsünü Söyleyen Koro muhteşem bir performans sergilediler.
Koroya, Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü Saz Sanatçıları; Bağlama; Serhat Doğan, Klavye; Alim HÜSEYİNOĞLU, Kaval; Veli Kenan Şimşek ile öğrencilerimizden Bağlama; Ali Bülent Güleç, Barış Yılmaz, Kaval ; Savaş Kahraman ve Ritim; Doğukan Yalçın enstrümanlarıyla eşlik ettiler.
Sunumunu Nurdan Kırhan’ın yaptığı konserin sonunda Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı, Züleyha SAVAŞ koro şefi Aylin Bozkurt’a çiçek vererek teşekkür etti. Ayrıca Öğrenci Korosu üyeleri, emeklerinden dolayı koro şefine plaket taktim ettiler.