TÜRK HALK MÜZİĞİ BÖLÜMÜ ÇOCUK KOROSU PROGRAMI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü çocuk korosu Setbaşı Kütüphanesi Üftade Gösteri salonunda verdikleri muhteşem konser ile izleyenleri büyüledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konsere ilgi çok büyüktü.
Koro Şefi Duygu Avcılar’ın yönetiminde Türk Halk Müziği Bölümü Çocuk Korosu birbirinden güzel türküler seslendirerek muhteşem bir performans sergilediler.
Koroya, Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü Saz Sanatçıları; Bağlama; Serhat Doğan, Bağlama; Nida Okşaş, Kemençe; Şerif Pir, Klavye; Alim Hüsseyinoğlu, Ritim; Kemal BEYGİRCİ , enstrümanlarıyla eşlik ettiler.
Sunumunu Cemile Kara’nın yaptığı konserin sonunda Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Züleyha SAVAŞ koro şefi Duygu Avcılar’a çiçek takdim etti.