TSM YIL SONU ETKİNLİĞİ MUHTEŞEMDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü öğrencileri, yılsonu konserinde dinleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem konserde genç sanatçılar yeteneklerini sergiledi. Öğrencilerin büyük başarısı, izleyenleri adeta büyüledi.Öğrencilerin aileleri ve yakınlarının da ilgiyle izlediği konser keyifli anlara sahne oldu.
Usta sanatçı Bahar Güldüren ile Emine Özdemir’in şefliğinde en güzel şarkıları seslendiren koronun küçük sanatçıları, en sevilen şarkılarla keyifli anlara imza attı.
Coşkulu konseri izleyen ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Bölüm Başkan Yardımcısı Ayşe Sağlam genç sanatçıları tebrik ederek, müzik yaşamlarında başarılar diledi. Keyifli konserin sonunda şef Bahar Güldüren ve Emine Özdemir’e çiçek takdim edilerek öğrenci sertifikaları dağıtıldı.