ÖĞRENCİLER’DEN USTA İŞİ YILSONU KONSERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü, ‘Yılsonu Öğrenci Konseri’, renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün öğrencileri, ‘Yılsonu Konseri’nde sanatseverlere müzik ziyafeti çekti. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde öğrenciler performanslarıyla adeta usta sanatçılara taş çıkardı. Enstrüman öğrencilerinin müzikleriyle başlayan konserde Nilüfer Göl şefliğinde sahneye çıkan çocuk korosu, birbirinden güzel türküleriyle gönülleri fethetti. Öğrenci korosu ise Aylin Bozkurt’un şefliğinde sahneye çıkarak Türkiye’nin her yöresinden eserler seslendirdi. Koroya aralarında öğrencilerin de olduğu THM saz sanatçıları eşlik etti. Konserin finalinde tüm öğrenciler birlikte sahneye çıkarak THM Bölüm Başkanı Züleyha Savaş idaresinde ‘Bursa Türküsü’nü seslendirdi. Konseri ilgiyle izleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına çocukları tebrik eden Muhsin Özlükurt ile Züleyha Savaş, konserde görev alan sanatçılara çiçek verdi.