KADIN TÜRKÜLERİ ESİNTİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphaneler Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Kadın Türküleri ve Güzellemeler’ temalı Türk Halk Müziği konseri sanatseverlere keyifli saatler yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları Emel Örgün Kurt, Gıyasettin Tok ile saz sanatçıları Ozan Olgun, Rasim Yokuş, Selçuk Oruç, Serhat Doğan ve Alperen Kırhan; kadın temalı türküler ve güzellemelerle Bursalı sanatseverleri tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Performanslarıyla dinleyicilerden bol bol alkış alan sanatçılara, konserin ardından Kütüphaneler Şube Müdürü Arzu Kuzgun teşekkür belgelerini verdi.