ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE MEHMET AKİF ERSOY’ANDIK

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümünün İbrahim Paşa Kültür Merkezinde(Mahkeme Hamamı)düzenlemiş olduğu “ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE MEHMET AKİF ERSOY’U”anma konseri büyük ilgi topladı.

Solist İlker CANSEVDİ’nin sahne aldığı  geceye katılım yüksekti. Gecede Çanakkale şehitlerimizin yazmış olduğu mektup ve şiirlerden bir demet sunuldu. Aynı zamanda  güftesi Mehmet AKİF ERSOY’a ait olan Safahat’tan şiirlerin bestelenmiş olduğu parçaları Türk Sanat Müziği Bölümü saz ekibinden Yusuf YILMAZ, Noyan BÜKÜLEN, Esra GÜRKAN, Gökay USLUDUR, Fatih ÜZERKER,Salih TAŞKIN eşlik ettiği solist İlker CANSEVDİ seslendirdi.

Gecenin sonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin ÖZLÜKURT,Orkestra Şube Müdürü Dr. Turgay MERCAN ve İbrahim Paşa Kültür merkezi yöneticisi şair, yazar Metin ÖNAL MENGÜŞOĞLU katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.