“BEKİR ÜNLÜATAER” İLE KUTLU DOĞUM ÖZEL KONSERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü ‘Kutlu Doğum Özel Konseri’nde ünlü sanatçı Bekir Ünlüataer’i ağırladı.
Bursa’da, sanatın ustalarını sevenleriyle bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, yine özel bir sanatçıyı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ‘Kutlu Doğum Özel Konseri’nde ünlü sanatçı Bekir Ünlüataer’i ağırladı. Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin şefliğini de usta sanatçı Serkan Gençer üstlendi. Sanatseverlere özel bir konser sunan sanatçılar, gecede seslendirdikleri eşsiz eserlerle duygusal anlara imzalarını attı. En güzel eserlerle Bursalıları huzurlu bir yolculuğa çıkaran konserin sonunda sanatçılar, alkışlarla ödüllendirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Dr.Turgay Mercan, konserin mimarları olan sanatçıları tebrik ederek, Ünlüataer ve Gençer’e çiçek verdi. Bekir Ünlüataer, Bursa’da çok güzel konserler yaşadığını ifade ederek, Bursa’ya ve Büyükşehir Belediyesi’ne konserden dolayı teşekkür etti.